Inschrijven & Tarieven

LET OP!!! Bij momoyoga is de naam van de studio aangepast naar Bodhi Yogashala: https://www.momoyoga.nl/bodhiyogashala/nl

Het inschrijfsysteem:
Het reserveren en aanschaffen van een les/abonnement verloopt via Momoyoga, een online inschrijfsysteem. Vanaf nu kun je meerdere lessen in voren plannen, kun je kiezen voor een vaste avond/les per week en minimaal 2 uur voorafgaand aan een les kosteloos afmelden.

Hoe werkt het?
Kom je voor de allereerste keer een les volgen, neem dan gerust contact met me op: metlisanne@gmail.com of bel 06-12903889. Ik zal dan een account voor je aanmaken en kun je daarna de stappen volgen om een proefles te kopen en de les te reserveren.
Wil je het graag zelf doen 🙂 Dat kan natuurlijk ook! Klik HIER: INSCHRIJVEN om je eigen account aan te maken, een kaart of abonnement te kopen en lessen te reserveren.

En dan…
Daarna kun je lessen gaan reserveren! Wil jij graag jouw vaste avond/lessen behouden, plan dan de lessen in voren. Hiervoor zul je wel genoeg lessen op de rittenkaart of abonnement moeten hebben. Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan minimaal 2 uur voorafgaand aan de les af, daarna zal je les in rekening worden gebracht. Is er geen plek meer? Geen nood! Zet jezelf op de reservelijst, als er een afmelding is krijgt de eerstwachtende een e-mail!

Hier vind je het overzicht van alle lessen en kun jij je inschrijven:

YOGALES RESERVEREN

Let op: wanneer je strippenkaart verloopt, krijg je een herinneringsmail. Het kan zijn dat je ondertussen al een nieuwe kaart hebt gekocht en de oude kaart verloopt. De herinneringsmail blijft komen, aangezien je lessen zover vooruit kunt boeken, dat het wellicht nog van je oude kaart is. Dus…krijg je de mail, controleer even over welke kaart het gaat, voordat je een nieuwe aanschaft.

Rittenkaarten & abonnementen:
Naast een 10-rittenkaart kun je ook abonnementen aanschaffen. Automatische incasso in momenteel nog niet mogelijk, daarom kun je kiezen voor een abonnement – waarbij je voor 3 maanden betaald. Voor het einde van die 3 maanden krijg je een e-mail met de vraag of je het wilt verlengen of beëindigen. Alle betalingen lopen via Mollie/IDeal.