Veelgestelde vragen

“Moet ik mijn eigen matje meenemen?”

In de zaal liggen voldoende matjes voor de gehele groep, maar…wil je graag je eigen matje gebruiken is dat natuurlijk prima. Naast matjes zijn er yoga-blokken, kussens, dekens en riemen aanwezig.

“Ik heb geen ervaring met yoga, kan ik gewoon meedoen?”

Je kunt een proefles volgen om te kijken welke yogastijl bij je past. Alleen de Strong Flow is voor gevorderden en is instromen als beginner niet gebruikelijk. Neem contact met me op voor het aanmelden van zo’n proefles.

“Moet ik mij opgeven voor een vaste les, of kan ik dit per week bekijken?”

Er zijn meerdere opties: je kunt kiezen voor een vast moment in de week, wanneer je verhinderd bent, meld je je minimaal 4 uur van tevoren af. Het is ook mogelijk wekelijks verschillende lessen te volgen. Laat op tijd weten welke les je wilt volgen, want vol = vol. Daarbij kun je natuurlijk ook op de reservelijst komen te staan, wanneer er dan een afmeling binnenkomt krijg je hier bericht over.

“Na een proefles wil ik een 10-rittenkaart kopen, hoe werkt dit?”

Via het online systeem, momoyoga, kun je ook je rittenkaart of abonnement aanschaffen. Zodra je die op je account hebt staan kun je lessen gaan reserveren!

“Ik kan een keer niet komen, en dan?”

Meld je minimaal 4 uur van tevoren af. Op die manier is er voldoende ruimte voor anderen om last minute nog in te stromen.

“Ik heb een blessure, kan ik meedoen?”

Blessures, onmogelijkheden, etc. graag invullen op het formulier bij persoonlijke gegevens en voorafgaand aan de les melden. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden tijdens de les.

“Kan ik me omkleden voor de les?”

Ja! Er zijn paskamers op de begane grond aanwezig. Jassen en schoenen kun je gewoon meenemen naar de studio.

“En douchen?”

Nee, helaas. Er is wel een toilet aanwezig, maar douchen zal thuis moeten gebeuren.

“Ik kom met de fiets!”

Top! Deze kun je in de straat plaatsen bij het kruispunt “Ganzenheuvel”. Let wel op, zet je fiets in een fietsenrek en niet ernaast, aangezien er regelmatig controles zijn.

“En met de auto dan?”

Dan mag je even lopen. Er zijn meerdere parkeer-mogelijkheden: bij het Station/Keizer Karelplein, de Eiermarkt, de Waalkade, Kelfkensbos. Voor meerdere mogelijkheden en actuele parkeertarieven: Gemeente Nijmegen.